Distanshealing

Boka tid

Distanshealing är till för dig som önskar ta emot lugnande energier i en omvälvande tid.

Den är också till för dig som önskar ta emot renande och stärkande energier till ditt energisystem i tider av förändring. Du tar emot på distans i ditt hem eller annan plats där du kan vara ostörd.

Önskar du stanna upp och ”bada” i lugn och ro en stund. Eller är du den som önskar påverka ditt liv i någon riktning och vill stiga in i din fulla skaparkraft. Vill du få till förändring på något område i ditt liv. Kanhända befinner du dig i en situation där du känner dig låst på något vis och har svårt att sätta fingret på vad som orsakar detta. Det kan handla om kropp, tankar, känslor och själsliga existentiella fastlåsningar på ett energimässigt plan. Det kan handla om livsmönster, relationer eller arbetsrelaterade projekt.

Vid en healing tar du emot healingenergi till din energikropp.

Energikroppen består av vår aura och våra chakror, energihjul, som är lika viktiga för vårt välmående som varje cell i vår kropp, våra tankar och vår andning. Energikroppen påverkar hela oss och healing är ett verktyg att uppnå välmående, utveckling och balans på alla nivåer.

Hur en session går till

Under en distanshealing förbereder jag mig genom att ta kontakt med ditt energisystem, din personliga guide, min guide, ärkeänglar, healingänglar, högre uppstigna mästare, högt vibrerande ljusvarelser för guidning, hjälp och för ett hållande i en trygg sfär. Healingen förmedlas i mycket högvibrerande ljus för det högsta bästa till mottagaren. Jag tar emot guidning via mina intuitiva sinnen och förmedlar healingen till dig.

Läs mer

  • Du ligger ner bekvämt på en plats där du kan blunda och vara ostörd. Undvik att ha mobilen på.
    Lägg gärna en filt över dig ifall du brukar frysa.
  • Det är viktigt att du är mottaglig för energierna som kommer. Du kan tyst en gång säga ut i rummet ”jag är öppen för och tar tacksamt emot healingenergierna som förmedlas nu” Slappna sedan av så gott det går.
  • Ifall du somnar är det i sin ordning. Healingenergierna verkar lika bra när du sover.
  • Det är individuellt hur man upplever att ta emot healingenergier. Man kan uppleva värme/kyla, stickningar, pirr, tryck, känslor, vissa ser färger och landskap och det kan också vara så att man inte känner av någonting alls. Oavsett förnimmelse så går energierna till dig och ditt energisystem och jobbar för dig.
  • Distanshealing fungerar lika bra på avstånd, kort eller långt, som om du och jag skulle befinna oss i samma rum.
  • Efter distanshealingen kan det vara bra att ta det lugnt då energierna ofta arbetar vidare i viss mån. Drick gärna extra vatten för att stödja kroppen då healingen ofta orsakar rening av ditt system.
  • Du får ett mail efter healingsessionen med beskrivning av det jag sett och förmedlat och eventuella budskap till dig.
  • Du kan ange något specifikt du önskar hjälp med eller så kan du enbart be att få ta emot healingenergierna.
Boka tid