Distanshealing

Boka tid

Distanshealing är till för dig som önskar ta emot lugnande energier i en omvälvande tid.

Den är också till för dig som önskar ta emot renande och stärkande energier till ditt energisystem i tider av förändring. Du tar emot på distans i ditt hem eller annan plats där du kan vara ostörd.

Önskar du stanna upp och ”bada” i lugn och ro en stund. Eller är du den som önskar påverka ditt liv i någon riktning och vill stiga in i din fulla skaparkraft. Vill du få till förändring på något område i ditt liv. Kanhända befinner du dig i en situation där du känner dig låst på något vis och har svårt att sätta fingret på vad som orsakar detta. Det kan handla om kropp, tankar, känslor och själsliga existentiella fastlåsningar på ett energimässigt plan. Det kan handla om livsmönster, relationer eller arbetsrelaterade projekt.

Vid en healing tar du emot healingenergi till din energikropp.

Energikroppen består av vår aura och våra chakror, energihjul, som är lika viktiga för vårt välmående som varje cell i vår kropp, våra tankar och vår andning. Energikroppen påverkar hela oss och healing är ett verktyg att uppnå välmående, utveckling och balans på alla nivåer.

Boka tid