Pranic Healing

Boka tid

Pranic Healing är ett redskap för healing; rening och balansering av din energikropp. Denna healing tar du emot för sig som en separat healingsession eller som en inledande kort behandling inför kraniosakral terapi. Du tar emot healingen på min mottagning. Det går också bra att ta emot på distans i ditt hem eller där du befinner dig ostört under healingen.

Vår energikropp bär vi alltid med oss; kroppen genom vilken vi tar in livskraften prana eller som det också kallas chi eller ki på olika språk. Energikroppen finns runt om och igenom hela vår fysiska kropp. Prana är den livsenergi som behövs för att vi ska må bra och känna oss friska. Vår energikropp innehåller vår egen energi och kan också ha en tendens att dra åt sig andra individers energier och energier du plockar upp från omgivningen.

Med Pranic Healing blir du hjälpt och balanserad av att rena energikroppen. Jag kallar det för energihygien. Då energikroppen renas kan även den fysiska kroppen känna av detta på ett välgörande sätt. Det är en healingmetod där du som klient inte vidrörs under behandlingen. Du sitter på en stol eller står upp. Du ligger ner när du tar emot på distans.

Om Pranic Healing:

Pranic Healing är ett avancerat och testat system med energibaserade healing tekniker som under 20 års tid utvecklats av Master Choa Kok Sui (GMCKS). Denna healingmetod använder ”prana” för att balansera kroppens chakra och energiprocesser. Pranic Healing botar eller behandlar inte sjukdomar och ersätter inte konventionella metoder för tillfrisknande och hälsa utan kan ses som ett komplement.

Studier på metoden görs på The Institute for Inner Studies www.globalpranichealing.com
www.pranichealingresearch.com

Boka tid