Recensioner

ANITA RYDERSTEDT

ANITA

Jag kan bara hjärtligen rekommendera Anita, hon har verkligen lyft mig i min personliga/andliga utveckling och varit högst professionell när jag behövde det som mest. När jag kände att jag stagnerat så fick jag hjälp på ett ypperligt sätt.”

Magnus
Magnus

 Jag har varit på många mediala vägledningar/sittningar genom åren och därför anser mig ha en stor erfarenhet av olika nivåer på kvalitet och engagemang. När jag fick min av Anita, så måste jag medge att det var bland de få som gett mig stora insikter och information, på det djupare planet. Det var så gediget och även så sant, det Anita fått till sig. Både det som varit och råd om framtiden. Anita har ett mkt gediget engagemang och djup och verkar ha en fantastisk kanal.

Jag kan verkligen varmt rekommendera Anita!”

Catharina, Stockholm
Catharina, Stockholm

I appreciated Anita´s warmth, flexibility and presence – it was very helpful for me to open up and address the issue that I was having at that time. She didn´t only use her great intuition to identify the topic but also gave me keys to address it by guiding me through a powerful meditation. All my gratitude to Anita who helped me to overcome my stuckness and to move forward”

Gregory, Kuala Lumpur
Gregory, Kuala Lumpur

För mig är det också din närvaro, ditt förtroendeingivande förhållningssätt och din förmåga att lyssna in på flera plan som är terapi och läkande under dina behandlingar. Hos dig infinner sig en lugn vördnad när man är i din lokal”

Helene, Stockholm
Helene, Stockholm

”För dig som vill ha ett stadigt och tryggt stöd på din resa kan jag varmt rekommendera Anita. Med hennes långa erfarenhet av att ha arbetat med människor på olika sätt i sitt tidigare och nuvarande arbetsliv har hon en självklarhet i sitt sätt att behandla som inger en väldig trygghet. Jag har haft förmånen att få kraniosakral terapi, ayurvedisk konsultation, distanshealing och andlig vägledning.
Jag kan varmt rekommendera Anita om du vill ha ett holistiskt tryggt stöd på din behandlingsresa.”

Lenita Kärker
Dipl Psykosyntesterapeut PsA/Coach

Lenita Kärker

Jag heter Ingrid, 56 år, och har diagnosen fibromyalgi sedan 1993. Jag har gått hos Anita på kraniosakral terapi ca 20 behandlingar under 2019. Det har varit en fantastisk tid då jag har fått enormt stor hjälp med min kraftiga spänningshuvudvärk och min svåra smärta i min ena höft. Anita har med sin breda kompetens, kunskap och sitt empatiska sätt gett mig behandlingar men även samtal som hjälpt mig väldigt mycket att slappna av, vilket jag har stor nytta av när jag ska sova.

Jag kan varmt rekommendera att gå hos Anita på kraniosakral terapi” 

Ingrid, Norsborg 
Ingrid, Norsborg 

Tack för väldigt fin och på djupet berörande medial läsning Anita. Du tog med mig på en omvälvande inre resa som berörde och talade in på djupet av min kärna. Du hjälpte mig att minnas och komma i kontakt. Jag fylldes med både ny kraft och lugn samtidigt”

Linda, Bagarmossen
Linda, Bagarmossen

Jag fick tips om att prova kraniosakral terapi för att få hjälp med stress och värk i kroppen. Efter 10 behandlingar under ca 3 månader hos Anita märker jag en enorm förbättring.”

Anders, 56 år, Tumba
Anders, 56 år, Tumba

”När jag upplever fysiska eller psykiska obalanser får jag hjälp genom läkande behandling av Anita Ryderstedt. 
Hennes förtroendeingivande
, närvarande och professionella förhållningssätt ger mig tillit och utrymme i min egen läkningsprocess på flera plan. Därför vill jag varmt rekommendera behandling hos Anita Ryderstedt.”

Heléne, Nacka
Heléne, Nacka

Rekommenderas varmt.

Jag har provat olika självläkande behandlingar som ger min kropp och själ vila. Kraniosakral behandling var en mycket fin upplevelse för både kroppen och själen. Avkopplingen blev väldigt djup och har påverkat både mitt välmående och min stelhet i kroppen. Anitas sätt att ge behandlingen tyckte jag väldigt mycket om. Hon har visat ett genuint intresse för mitt välmående under och efter behandlingen”

Jolanta, Stockholm
Jolanta, Stockholm

För mig är det också din närvaro, ditt förtroendeingivande förhållningssätt och din förmåga att lyssna in på flera plan som är terapi och läkande under dina behandlingar. Hos dig infinner sig en lugn vördnad när man är i din lokal”