Kombinationsbehandling

När du bokar en Kombinationsbehandling avsätter vi mer tid för din stund hos mig. Sessionen består av en kombination av de olika behandlingarna och konsultation, vägledning, healing som jag erbjuder. Detta kan vara till hjälp för dig då du önskan att ta emot eller få vägledning på flera områden under samma tillfälle.

Förslag på kombinationer efter dina önskemål:

• Din önskan är att få mediala budskap om orsak på ett problem du har i ditt liv. Då detta under sessionen blivit mer tydligt och synliggjort och det klingar rätt för dig, så kan du få hjälp med att klippa banden till detta.

Då leder jag dig under meditation till en plats i högfrekvent ljus – vi gör gemensamt en medial själsresa – och du får med min guidning hantera detta.

• Sessionen består av en medial vägledning eller ayurveda konsultation till att börja med och därefter beroende på vad du önskar få hjälp med tar du emot rening av din energikropp med pranic healing. Detta när det kommit upp att din energikropp, aura och chakror, är i behov av att renas och fyllas på med ny energi.

• Sessionen består av en ayurveda konsultation där du först får vägledning om kost och livsstil. Ifall du har stressrelaterade problem kan du vara hjälpt av en kraniosakral behandling därefter.

Kraniosakral behandling, som behandlar den fysiska kroppen, kan vara hjälpt av en rening av energisystemet i förväg genom pranic healing.

Distans kranio kan föregås av pranic healing på distans.

Medial vägledning över telefon kan kombineras med någon av de övriga behandlingarna på distans.

Ayurveda konsultation på telefon kan kombineras med någon av de övriga behandlingarna på distans.

Beskriv önskad specifik kombination vid bokningstillfället.

Varmt välkommen!

Boka tid

< Tillbaka till prislistan